transformers
|
|
« Reply #210 on: June 27, 2012, 18:24:01 » |
|
Danas na Husinu 4 MB Connecto isti onakvi kakve ima Semberija sa zoll tablama otišli prema Tuzli...pa eto "lovci" pokušajte otkriti jesu li otišli put Bijeljine ili će u Tuzlu
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #211 on: July 11, 2012, 21:27:07 » |
|
za par sedmica možemo očekivati sivog sprintera kod Vildan tours. Tokom idućih dana znat će se više
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #212 on: August 31, 2012, 22:41:58 » |
|
načuo sam da se nalazi nekoliko autobusa na carini u Sarajevu i da su gradski pa sad....
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #213 on: August 31, 2012, 23:01:50 » |
|
Nema buraz ni jedno vjeruj mi.....to ko ti je rekao dao ti je dezinformaciju. Carinski terminal je poluprazan a nema ni jednog autobusa. Ne znam zasto su ljudi toliko zlonamjerni pa lupaju takve stvari....
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #214 on: August 31, 2012, 23:06:29 » |
|
Da, ni meni isto ne ide u glavu, ne shvatam, šta imaju od toga što šire dezinformacije, bolje rečeno uveliko lažu... Jer to je laganje uveliko, kada nekome daješ neke informacije a znaš da nisu tačne, nisu provjerene, istinite itd... Stvarno me to iznenadi u negativnome skroz kad me tako neko "izradi", dal vezano sad za bus world ili u privatnoj svakodnevnici... Jednostavno, svakakve mrake među nama...
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #215 on: August 31, 2012, 23:56:27 » |
|
Ono što je sigurno, je to da se jedan Connecto nalazi u bazi Centrotransa....ne zna se da li je za njih ili je od Sejarija ( na šajbi stoji natpis Sejari ).
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #216 on: September 01, 2012, 11:59:12 » |
|
Ma nemora značiti da idu Centrotransu, jer većina prevoznika koji kupi bus od Sejarija, bus dođe u Centrotransovu bazu, i tu ga preuzmu.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #217 on: September 01, 2012, 12:06:09 » |
|
Nema buraz ni jedno vjeruj mi.....to ko ti je rekao dao ti je dezinformaciju. Carinski terminal je poluprazan a nema ni jednog autobusa. Ne znam zasto su ljudi toliko zlonamjerni pa lupaju takve stvari....
Ko misli i načuje nek ode do terminala.Bezveze.Ako nešto dođe biće i blagovremeno javljeno i to je to.
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #218 on: September 01, 2012, 15:17:15 » |
|
Ma nemora značiti da idu Centrotransu, jer većina prevoznika koji kupi bus od Sejarija, bus dođe u Centrotransovu bazu, i tu ga preuzmu.
Često sam ti prije govorio da ne "letiš" i da uzmeš sebi koju sekundu više ali da "detaljnije" i "razumnije" čitaš tuđe postove i da na osnovu toga i razumnije dosta pišeš postove. Pa ću evo morati opet ukazati na to, a vezano tvoj post na Mustafin post... Pišeš da ne mora značiti da taj jedan Connecto koji je u CTS-ovoj bazi parkiran trenutno da ide u CTS, pa ne mora, jer i Sejari tu odrađuje primo/predaje autobusa koje prevoznici kupe preko firme Sejari d.o.o. Sarajevo, sve to stoji... Ali je suvišno to što ti odma pišeš u tome smjeru da "ne mora ZNAČITI da idu Centrotransu", ok ne mora značiti, slažem se, ali zašto to na Mustafin post pišeš, kada je Mustafa odma u svome postu napisao da "ne zna se" da li ide taj bus u CTS, što je moguće a i ne mora, možda nekome drugom prijevozniku s područja BiH ide, te je Mustafa naveo i tu informaciju za one članove i goste koji čitaju njegov post, a koji ne znaju da Sejari primo/predaje radi u CTS bazi, naveo je da to Sejari radi, tako da je moguće da je taj Connecto Sejarijevo vozilo koje čega primo/predaju novog vlasnika... Sve to je Mustafa kratko, čitko i jasno napisao, a ti si na taj post nemal kada bolje pogledamo dao pa identičan post Mustafinom, samo malo drugačije raspoređene riječi unutar tvojih rečenica... I to u zadnje vrijeme znaš češće raditi u raznim temama na razne postove od različitih članova, što ja uveliko smatram suvišnim, i uveliko smatram svjesnim spamm-anjem sa tvoje strane... Pa eto sad vidi šta ćeš, nastavi, pa će uslijediti sankcije. A mislim da nismo zaslužili opet takvo ponašanje od tebe, naročito što smo ti uveliko izašli u susret i pustili te nazad u našu zajednicu nakon što smo te odlukom jednoglasnom kompletnog BHBus.net tima odstranili banovali iz naše zajednice zauvijek, pa na tvoju molbu dali ti zadnju šansu, pa nemoj sad takav biti i vraćat starim nezrelim glupostima od kojih nemaš koristi nikakve, samo ti donose takve gluposti negativne stavke po tebe... Pa sad sjedi 5-10 minuta i razmisli, al razmisli kao insan i zrela, razumna osoba, kakva možeš biti, samo to možeš i takav si kad ti to hoćeš, čim ti to nećeš odma si ovakva osoba da ovako pišeš i radiš djela koja su čista glupost i za koja nemamo ni razuma ni mjesta više ovdje.
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #219 on: September 01, 2012, 20:45:42 » |
|
Conectoa više nema na carini jer evo gledam ka njoj, bio je prvo jedan conecto, pa zatim tri sada niti jednog nema.
|
|
|
|
|
|
|
Semir
|
|
« Reply #220 on: September 01, 2012, 22:20:04 » |
|
Ljudi pretjerujete sa raspravama,ali nek vam bude. Imaju jednu odlicnu vijest za vas Bjeljevac Tours Kalesija je digao kredit za nabavku novih autobusa. Informacija iz prve ruke. Riječ je nabavci 10 autobusa
|
|
« Last Edit: September 01, 2012, 22:21:57 by Semir »
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #221 on: September 01, 2012, 22:35:17 » |
|
iskreno, bilo je i vrijeme...
samo da mu nije puno 10 komada odjednom? kako mu rade linije?
a znaš li jel hoće 10 gradskih ili će biti miješani tipovi i jel uvoz ili nešto od domaćih?
|
|
|
|
|
|
|
Semir
|
|
« Reply #222 on: September 01, 2012, 22:50:20 » |
|
ma extra su mu linije drzi liniju Tuzla-Kalesija,tu ima dvije relacije mislim sa dvije strane se ide ima 11 i 13,drzi jos ugovoreni prevoz za Rudnike Kreka tu imaju 4 linije 2 po tuzli jedna za lipnicu i jedna za zivinice to je sto se tice radnika,a ima jos jednu liniju za zivinice prigradsku.Mislim da ima jos linija prema zvorniku tj sela prije Zvornika.Ima zaista puno linija.Ima i prevoza djece jos.A o kojoj je vrsti riječ stvarno neznam
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #223 on: September 04, 2012, 16:48:28 » |
|
jel moguće da se neko ponovio sa plavim Inturom RH? Jutros je u Hotonju u Mercedesovom servisu u halama na kanalu bio jedan takav, registracije nsiam uspio skužit koje su...
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #224 on: September 04, 2012, 20:54:15 » |
|