Ime:Saša
Mjesto rođenja i godina:Doboj 1990
Prebivalište:Doboj
Zanimanje:Student-Fakultet za ekonomiju i menadzment-2 godina
Obrazovanje:Ekonomski tehničar
evo ovo je bilo ono u grubo o meni
Osim ekonomije zanimam se jos za informatiku,sociologij,psihologiju,politiku i sl.Kad zavrsim ovaj fax volio bi upisat jos jedan dal informatiku il nesto oko policije kriminalistiku,pravno il sta vec.Od malih nogu volim kamione,autobuse,putnicka vozila i sl a za tuningom sam fanatik teski.U slobodno vrijeme vecinom sam sa jarnima dal u Doboju il u nekim drugim mjestima uglavnom slabo budem kuci.Ono vrijeme koje budem kod kuce provedem u oblasti informaticke tehnologije.Od programa najvise radim sa fotosopom njega sam sazvako ono pravo momacki,dobro se snalazim i u DW jedino mi malo Flash koci al nema veze.Prije sam ganjo C programski jezik al sam zbog zivaca odusto, danas sam ostao na web dizajnu.
Na photoshopu radim sve zivo od fotomontaze do grafike za web stranice,takodje bavim se i photohsop tuningom auta i clan sam pstunign i vtbih foruma.E da ne zaboravim osim ovog gore nabrojanog bavim se pomalo i fotografijom ono amaterski (mrsko mi ganjat da sve bude po p.s pa slike ispadnu ko ni sebi ni svom
).Vecinom volim fotografisat Doboj i prirodu zivotinje i tako to.
evo ovde cu ubacit par fotki grada neke sam fotografiso sa balkona od jarana a neke dok sam picio kuci: