damir fido
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #90 on: November 12, 2011, 20:31:12 » |
|
Poslije svih prica o maski evo i neka slicica danas iz Tuzle.To bi trebao da je bas taj.
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #91 on: November 13, 2011, 00:12:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
NoName
Pješak
|
|
« Reply #92 on: November 13, 2011, 01:12:19 » |
|
Evo moj primjer (amaterski) kako bi maska bolje sjela busu po mom misljenju te ovim putem molim nekog od clanova koji rade sa photoshopom da uzmu sliku i da malo masku uradi mozda da dodaju koji crveni detalj onda bi se uz retrovizore slagalo ili barem da fino urade ovo sto sam vam ja pokusao pokazati ovom slikom i da dokazem ovima koji govore da maska ne stoji itd.. Evo kako ja zamisljam da bi bolje izgledalo Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #93 on: November 13, 2011, 10:20:36 » |
|
Dobro stoji na Translineru dobro stoji, ali nisu trebali dirati Jetlinera.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #94 on: November 13, 2011, 10:56:05 » |
|
Dobro stoji na Translineru dobro stoji, ali nisu trebali dirati Jetlinera.
U pravu si za Jetlinera on je mlađi i puno bolje mu stoji ona maska koja je bila originalna na njemu ovako mislim da nisu postigli zeljeni efekat
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #95 on: November 13, 2011, 11:41:20 » |
|
Pravo moćno bi Transliner izgledao kada bi ofarbali prostor oko farova u crveno, da se slaže sa bojom retrovizora. Kod njega je ova maska sasvim ok. Ali kod Jet-a izgleda malo neukusnije mada su njihovi autobusi ipak dobro održavani i uredni tako da nije neki bauk.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Tera Trans Tuzla
Pješak
|
|
« Reply #96 on: November 13, 2011, 18:18:32 » |
|
Poslije svih prica o maski evo i neka slicica danas iz Tuzle.To bi trebao da je bas taj. Evo moj primjer (amaterski) kako bi maska bolje sjela busu po mom misljenju te ovim putem molim nekog od clanova koji rade sa photoshopom da uzmu sliku i da malo masku uradi mozda da dodaju koji crveni detalj onda bi se uz retrovizore slagalo ili barem da fino urade ovo sto sam vam ja pokusao pokazati ovom slikom i da dokazem ovima koji govore da maska ne stoji itd.. Evo kako ja zamisljam da bi bolje izgledalo Uploaded with ImageShack.uspa na ovom samo busu i jeste maska radjena....!!!mislim meni izgleda extra, sad o ukusima se moze danima raspravljati
|
|
« Last Edit: November 13, 2011, 18:27:40 by Amar »
|
|
Bilo kuda s Tera Transom svuda
|
|
|
edin-edo
Putnik
|
|
« Reply #97 on: November 23, 2011, 16:43:02 » |
|
Poslije svih prica o maski evo i neka slicica danas iz Tuzle.To bi trebao da je bas taj. Evo moj primjer (amaterski) kako bi maska bolje sjela busu po mom misljenju te ovim putem molim nekog od clanova koji rade sa photoshopom da uzmu sliku i da malo masku uradi mozda da dodaju koji crveni detalj onda bi se uz retrovizore slagalo ili barem da fino urade ovo sto sam vam ja pokusao pokazati ovom slikom i da dokazem ovima koji govore da maska ne stoji itd.. Evo kako ja zamisljam da bi bolje izgledalo Uploaded with ImageShack.uspa na ovom samo busu i jeste maska radjena....!!!mislim meni izgleda extra, sad o ukusima se moze danima raspravljati naravno ali sto je lijepo lijepo je naravno ne govorim za svakoga to je samo moj ukus
|
|
|
|
Setra <333
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #98 on: November 28, 2011, 12:12:07 » |
|
17.11. na liniji Kalesija - Villach
|
|
|
|
|
|
|
damir fido
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #99 on: December 12, 2011, 19:44:30 » |
|
Danas sam naletio na njega slucajno,moj ljubimac.
|
|
|
|
|
|
|
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #100 on: February 20, 2012, 11:42:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Semir
|
|
« Reply #101 on: February 21, 2012, 18:02:21 » |
|
Tera Trans postao vlasnik MAN-a Lions Coacha II dvoosovinca bijelog eto i jos jedna prinova
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #102 on: February 21, 2012, 18:54:55 » |
|
jel iz uvoza ili je od nekog domaćeg kupljen? Svaka čast! A sad čekamo slike
|
|
|
|
|
|
|
Semir
|
|
« Reply #103 on: February 21, 2012, 18:58:40 » |
|
sa prozora sam ga vidio brzo je proletio nisam siguran al uglavnom pise naprijed Tera Trans
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #104 on: February 21, 2012, 19:12:25 » |
|
jel se neko može sjetiti koje su registracije u MANa bile koji je sada u Oceanicu?
|
|
|
|
|
|
|
|