bhbus.ba
November 23, 2024, 14:59:16 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15   Go Down
  Print  
Author Topic: Tera Trans, Tuzla  (Read 80491 times)
Tera Trans Tuzla
Pješak
*

« Reply #75 on: June 07, 2011, 12:22:52 »

ostatak autobusa solidan, ali naprijed izgleda ko strašilo. ove maske translineru ne stoje i on se kao takav nikad nije radio

doticni gospodine, prvo sto bih trebao da naucis da profesionalno komentiras neke stvari...: ) a koje maske i tako dalje to ipak cemo mi da odlucimo a ti bih trebao malo da biras rijeci kad komentiras od drugih firme, rad i trud....HVALA....

Bilo kuda s Tera Transom svuda
Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #76 on: June 07, 2011, 12:53:43 »

Baš su je fino ukopili, još ove ratkape, svaka čast ! Wink

Neoplan VIP Class
Tera Trans Tuzla
Pješak
*

« Reply #77 on: June 07, 2011, 13:07:00 »

Baš su je fino ukopili, još ove ratkape, svaka čast ! Wink

hvala Adine kad to kaze ljubitelj Neoplana...  Smiley hehe iako ja sam fan MAN-A mislim daleko al´ovaj mi sad tako fantasticno izgleda... Cheesy
« Last Edit: June 07, 2011, 13:08:50 by Tera Trans Tuzla » Logged

Evropa Tours
Pješak
*

« Reply #78 on: June 07, 2011, 18:17:35 »

Meni ovaj neoplan više liči sad na neku miki maus verziju autobusa nego na neoplana ali opet svako ima svoj ukus,,;D
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #79 on: June 07, 2011, 18:25:08 »

Jes li ti tu da provociraš ili da nešto pametno pišeš?

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
Tera Trans Tuzla
Pješak
*

« Reply #80 on: June 07, 2011, 19:23:11 »

Meni ovaj neoplan više liči sad na neku miki maus verziju autobusa nego na neoplana ali opet svako ima svoj ukus,,;D

Elvire ti si stvarno profesionalac komentari su ti za deset (previse izgleda gledas crtane filmove)....al´kao sto je receno svako ima svoj ukus, a privatne stvari i provokacije se ne rjesavaju ovdje....nadam se da si sad sve rekao sta mislis o NOVOJ MASKI...

Tera Trans Tuzla
Pješak
*

« Reply #81 on: June 07, 2011, 19:25:05 »

Jes li ti tu da provociraš ili da nešto pametno pišeš?

slazem se Mustafa...nazalost neki ljudi haman neznaju koristiti ovaj forum...

stf_petar
Putnik
*

« Reply #82 on: June 30, 2011, 18:51:08 »

Tera Trans Tuzla
Pješak
*

« Reply #83 on: June 30, 2011, 19:36:25 »

danas u Brckom:))

transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #84 on: June 30, 2011, 19:54:19 »

1. Što svaku kritiku sugestiju opasku i sl shvatate lično. Previše vas je takvih.
2. Autobus je restauriran, sređen nadam se ne samo vizuelno nego i unutrašnjost kao i motor
3. Da se i ja dotaknem "famozne" maske koja definitivno ne stoji ovoj verziji NEOPLANA. Apsolutno nemam namjeru da kudim bilo koga ali maska ne stoji i tačka. Ne radi se o ukusima nego o činjenicama. Ako se vec htjelo ici na modernizaciju prednjeg kraja onda se trebalo malo više potruditi i pronaci masku od novijeg jetlinera. Naravno nju je danas puno teže naći ali mislim da bi se ona puno bolje uklopila.
Međutim sve u svemu autobus izgleda mnogo mnogo bolje nego ranije....
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #85 on: June 30, 2011, 19:58:24 »

A kao da gazdu zanima koja maska bolje stoji i šta se nama ljubiteljima autobusa više sviđa? Njemu je važno da je autobus osvježen i da izgleda mlađe a to prolazi kod putnika...kao što kaže Neo, imam orginalnu masku od Spacelinera u garaži koja mi se više sviđa ali morao sam staviti noviju zbog toga što je ipak ''modernija''...

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #86 on: June 30, 2011, 20:02:05 »

A kao da gazdu zanima koja maska bolje stoji i šta se nama ljubiteljima autobusa više sviđa? Njemu je važno da je autobus osvježen i da izgleda mlađe a to prolazi kod putnika...kao što kaže Neo, imam orginalnu masku od Spacelinera u garaži koja mi se više sviđa ali morao sam staviti noviju zbog toga što je ipak ''modernija''...

okani se demagogije....npr zanimaju li ga sjedišta tj zanima li ga da li je putnicima udobno??? To što je modernija ne znači da je bolja, funkcionalnija, ljepša pa u krajnjoj liniji i da "prolazi" kod putnika.....
U stvari j***š masku nije ona jedini dio na autobusu....
« Last Edit: June 30, 2011, 20:42:24 by The_Dubster » Logged
Tera Trans Tuzla
Pješak
*

« Reply #87 on: June 30, 2011, 20:03:42 »

1. Što svaku kritiku sugestiju opasku i sl shvatate lično. Previše vas je takvih.
2. Autobus je restauriran, sređen nadam se ne samo vizuelno nego i unutrašnjost kao i motor
3. Da se i ja dotaknem "famozne" maske koja definitivno ne stoji ovoj verziji NEOPLANA. Apsolutno nemam namjeru da kudim bilo koga ali maska ne stoji i tačka. Ne radi se o ukusima nego o činjenicama. Ako se vec htjelo ici na modernizaciju prednjeg kraja onda se trebalo malo više potruditi i pronaci masku od novijeg jetlinera. Naravno nju je danas puno teže naći ali mislim da bi se ona puno bolje uklopila.
Međutim sve u svemu autobus izgleda mnogo mnogo bolje nego ranije....

1. gospodine ja ne shvatam neke komentare itd. licno, vec jednostavno neki komentari nisu profesionalni citiram "Meni ovaj neoplan više liči sad na neku miki maus verziju autobusa nego na neoplana......."
2. Autobus naravni nije samo sredjen vizuelno vec je radjen motor itd.
3. a o maski naravno svatko ima svoj ukus i misljenje.....

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #88 on: June 30, 2011, 21:12:20 »

Mislim da je diskusija o tome suvišna, nekome se sviđa kako je sređen autobus, nekome ne, i to može ići u nedogled, UKUS JE RELATIVNA STVAR ipak, tako da Vas molim da završimo na ovome o izgledu toga autobusa. Ostale komentare na tu priču će moderatori zaduženi za ovaj podforum brisati, regulisati i u slučaju većih i ozbiljnih ispada i kršenja pravila foruma čak i sankcionisati... Volim Vas Smiley :*

tufko
Putnik
*

« Reply #89 on: July 01, 2011, 18:01:55 »

ma kakav je da je ipak mu svaka maska dobro stoji

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15   Go Up
  Print  

Jump to: