frukec
|
|
« Reply #555 on: October 15, 2015, 22:28:39 » |
|
Želim ti sve najbolje u životu, dao ti Bog zdravlja
|
|
|
|
[/img]
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #556 on: October 16, 2015, 01:19:57 » |
|
daj ba sta se tu svadjate ovo sve sa namjerom rade ljudi iz Grasa , jer smo im stali njihovim lopovlucima na zulj , a sto se tice Azre tu je ona to je sigurno samo pod drugim nickom , ili ti ga imenom i meni je zao svih mojih slika sto ce ptici u pm ,ali sreca da neke imam na kompjuteru tako dace ih isto tamo biti , a vi DUSMANI crknite
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #557 on: October 16, 2015, 01:32:20 » |
|
Nek si im reko ljubi te brat
Poslano sa mog 4013D koristeći Tapatalk
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #558 on: October 16, 2015, 01:34:56 » |
|
zar nije tako , to samo olos ,a neki pljulju po Istocnoj Bosni kakva je takva je MOJA JE
|
|
|
|
|
|
|
Hare
Putnik
I krv svoju za Bosnu moju
|
|
« Reply #559 on: October 16, 2015, 19:40:41 » |
|
Ustacemo ponovo!! Svidjelo se to nekom ili ne ,svaka cast Daniju legendi , bice slika , susreta i druzenja a ovi sto pljuju i huskaju mogu jos kratko , jer mnogo vise imamo prijatelja nego onih koji nikad nisu nista uslikali, nisu popricali sa ovim clanovima i ne shvataju da mi imamo podrsku sto kaze Dani od mnogo ljudi. Dani pozdrav!!
|
|
« Last Edit: October 16, 2015, 19:42:43 by Hare »
|
|
BHBUS
|
|
|
mkakanic
Pješak
|
|
« Reply #560 on: October 16, 2015, 20:27:46 » |
|
Ajde ustanite više...slikajte,stvarajte nova prijateljstva,putujte,družite se...krenite već jednom.
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #561 on: October 16, 2015, 21:27:13 » |
|
polako Azrice polako
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #562 on: October 16, 2015, 22:17:46 » |
|
Ljudi bolje se organizujte da svako spremi nekoliko tema na wayback machine da ne ode 5 godina u helać
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
E 34
Pješak
|
|
« Reply #563 on: October 16, 2015, 22:19:28 » |
|
Ima da vas bude sram ona dvojica jesu prekrdasila svaku mjeru ali di ima dima ima i vatre! I meni su ona dvojica brisala postove i nakraju obrisali ime a bio sam pristojan i nisam nikad nikog uvrijedio nego samo iznio misljenje sto se nije njima sviđalo! I sad im je amar kriv za sve. Nije da ga branim nije ni on svetac ali naspram dubsteru on je mnogo posteniji. On je sve ove godine odrzavao forum i placao troskove a ove vase postenjacine su dizale pare i slavu! I onda im je poceo smetat i zeljeli su preuzet vlast i kad im on nije popustio onda su napravili svađu. Ja znan za dvije firme koje su ih obdarivale samo da bi pisali u njihovu korist! Vi stariji se sjecate da su upravo njih dvojica zajedno sa amarom isto ovo bili napravili na org forumu pa su onda otvorili ovaj forum a sad opet rade isto! A ovo sam napisao najvise zbog vas mlađih da dobro razmislite s kim imate posla! Ja im zelim svu srecu i popratit cu im novi forum al nepada mi napamet sta komentirisat i stavljati slike ionako oni dopustaju samo ono sto je njima u intetesu.
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #564 on: October 16, 2015, 22:22:52 » |
|
nemoj tako u Dubsteru jer ne poznajes momka ,koga je upoznao zna o kakvom se momku radi
|
|
|
|
|
|
|
BIH TOURS
Putnik
|
|
« Reply #565 on: October 16, 2015, 22:24:11 » |
|
Fino bi bilo od ljudi koji su vodili forum iz poštovanja prema članovima koji su tu zbog autobusa objasnit cijelu situaciju.
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #566 on: October 16, 2015, 22:36:12 » |
|
i mene iskreno interesuje , stvarno neznam o cemu je rijec
|
|
|
|
|
|
|
majer
Pješak
|
|
« Reply #567 on: October 17, 2015, 00:09:41 » |
|
i mene iskreno interesuje , stvarno neznam o cemu je rijec
pa zar nijesi vec rekao ? haaa svasta daj ba sta se tu svadjate ovo sve sa namjerom rade ljudi iz Grasa , jer smo im stali njihovim lopovlucima na zulj , a sto se tice Azre tu je ona to je sigurno samo pod drugim nickom , ili ti ga imenom i meni je zao svih mojih slika sto ce ptici u pm ,ali sreca da neke imam na kompjuteru tako dace ih isto tamo biti , a vi DUSMANI crknite
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #568 on: October 17, 2015, 00:52:11 » |
|
aha to je to znaci i nekaje , samo tako ko god je
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #569 on: October 17, 2015, 01:15:08 » |
|
Fino bi bilo od ljudi koji su vodili forum iz poštovanja prema članovima koji su tu zbog autobusa objasnit cijelu situaciju.
Vidim da se ovdje ovdje vode nepotrebne rasprave i špekulacije.... Nažalost, onaj glavni krivac Vam se očigledno neće, kako nije do sada, nikada javiti ni oglasiti.... Gospodo, Vi svi zaslužujete barem neko objašnjenje.... Željeli smo ublažiti prepucavanja, ali kao pojedinac vidim da Vam dugujemo objašnjenje i ispriku... Naime, internom revizijom podataka utvrđeno je da nas je vlasnik ove stranice tj. Amar Kamarić sustavno lagao godinama i iskorištavao sredstva u svoju korist i za svoj račun... Kao vlasniku, to se pravo njemu nalaže, ali se ne nalaže da nam laže i lažira podatke... Brojni investitori su željeli se reklamirati na našoj stranici, ali to se "Amaru nije dalo", što bi on stupao u kontakte s nekim tko je htio pomoći.... da ne duljimo, dotičnom vlasniku stranice Amaru Kamariću su se javljali sponzori koje je on sabotirao, a nas kao javnost lagao da izvjesno održavanje stranica košta 2.600,00KM godišnje..... U daljnjim pregovorima i špekulacijama nije bilo kraja lažima.... Čak je bila ponuda pravne osobe da otkupi bhbus.net kako bi se nastavilo dalje sa radom - što mislite kakav je odgovor dao umišljeni gospodar svemira Amar? Prozivkom iste, blokirao je nas kao moderatore i zato je upropastio ljudima kao meni skoro 134 provedena dana na forumu, Adnanu 188, a tako i ostalim kolegama dalje u roku ovih 5 godina.... Ovo je udarac za nas kao i za Vas, ali možemo samo obećati da ćemo se dignuti još jači i bolji, ako pustite ovog majmuna nek lagano teče niz k... u propast.... Ni ovaj forum u kojeg smo uložili toliko vremena nije nastao preko noći.... tako da nas neki besposličari majer i mkakanic ne mogu poremetiti ni u snu.... Meni je samo žao što sam imao posla sa lažovom i lopovom..... Nek se zna da je Kamarić lopov... Ono što ćemo sada napraviti i ponuditi........ a vidjet ćete....
|
|
|
|
|
|
|
|