bhbus.ba
November 16, 2024, 08:42:55 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 58   Go Down
  Print  
Author Topic: Kantić - Razno/Diskusije (2)  (Read 133188 times)
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #285 on: March 02, 2013, 05:05:52 »

Da, nije riječ o prinovi. Riječ je o "zamjenskom vozilu" koje servis ili eventualno u ovome slučaju direktno fabrika ima na raspolaganju u slučaju da autobus od vlasnika mora da ostane više dana/vremena na servisu, daje se ovo vozilo na korištenje. Kao što je slučaj i kod automobila, znalo mi se desiti kada odvezem neko od auta na servis u Nipex Tuzla, dam i oni daju neko od zamjenskih vozila na upotrebu par dana dok moje vozilo ne bude gotovo sa servisom. U slučaju Nipex-a, u njih su ta vozila istovremeno i zamjenska a koriste i kao TEST vozila. Pa vjerujem da je i u Setre, ovaj autobus ujedno i TEST autobus za "buduće" kupce, a u ovome slučaju, slučaju Kantić Touristika, služi vjerovatno kao zamjensko vozilo.

dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #286 on: March 02, 2013, 21:38:39 »

Da, kao sto ste i dokazali to nije prinova, i ovi sto dezinformacije sire bolje da prestanu, takodjer ovi koji jedva cekaju da mi nesto prvi saznamo, uslikamo, pa makar to i ne bila prinova, ili bila neka nasa greska, pada prenose na druge forume koji kako reci nas forum pljuju, nije vam to fino ljudi...
I ja sam bio uklonjen sa ovog foruma, pa sam neke informacije prvi znao saznat, pa jesam li odma letijo na forume na kojim nisam banovan, ne, nego sam fino dojavljivao ovdje na nas bhbus.net, tako da mislim da nije uredu da sta god mi prvi saznamo, a hvala bogu toga ima, odma se prenosi na druge forume...

Mislim da ce se clanovi koima je ovo upuceno prepoznati...

BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
jozip
Putnik
*

« Reply #287 on: March 02, 2013, 22:02:42 »

ajde bolan dani ne basaj  ako neko nesto zna on ima pravo di god hoce  napisat ili bio bhbus ili bilo koji  drugi forum nemas ti nista sa tim  gdje cu ja ili netko drugi svoje postove pisat i stavljat slike mislim da ces ovo dobronamjerno razumjet.

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
***** putujte sa najudobnijim autobusom......
Široki Brijeg-Innsbruck
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #288 on: March 02, 2013, 22:07:10 »

Nisi ti mene shvatio, ja ako uslikam neku prinovu ili saznam neku informaciju, moja je stvar dje cu je prvo objaviti ,ali ako neku informaciju ili sliku ili nesto prvo vidim npr na bhbusu, nemoram odma letiti prenositi na druge forume, i neciji trud bez da sazna nesto, bez ddozvole prenositi na druge strane....

damir050
Vodič puta

« Reply #289 on: March 02, 2013, 22:20:23 »

Vrijeme je  da se  napravi  novi  topic   za  Diskusije/Razno  jer je  ovaj  presao 100 stranica

Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #290 on: March 02, 2013, 22:24:27 »

ajde bolan dani ne basaj  ako neko nesto zna on ima pravo di god hoce  napisat ili bio bhbus ili bilo koji  drugi forum nemas ti nista sa tim  gdje cu ja ili netko drugi svoje postove pisat i stavljat slike mislim da ces ovo dobronamjerno razumjet.

Nisi razumio post od Dania i ne napadaj ga bezze, vjerujem da je mislio na Adina, jer je sigurno odletio na "onaj " drugi forum i napisao da je kod kantica prinova , ona setra sto sam je ja uslikao, a ustvari bus je iznajmljen.

dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #291 on: March 02, 2013, 22:26:33 »

Izmedju ostalog ponajvise mislim na Adina, i nije to samo taj primjer sa Setrom, nego x  primjera......

jozip
Putnik
*

« Reply #292 on: March 02, 2013, 23:34:24 »

Nisi ti mene shvatio, ja ako uslikam neku prinovu ili saznam neku informaciju, moja je stvar dje cu je prvo objaviti ,ali ako neku informaciju ili sliku ili nesto prvo vidim npr na bhbusu, nemoram odma letiti prenositi na druge forume, i neciji trud bez da sazna nesto, bez ddozvole prenositi na druge strane....
oprostite onda nisam bio dobro shvatio

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
***** putujte sa najudobnijim autobusom......
Široki Brijeg-Innsbruck
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #293 on: March 03, 2013, 05:19:31 »

Vrijeme je  da se  napravi  novi  topic   za  Diskusije/Razno  jer je  ovaj  presao 100 stranica
Damire, valjda mi, BHBus.net tim, zna najbolje kada je vrijeme i da li je uopšte to toliko hitno da se mora isti dan, odnosno isti sat kada se navršila 101 stranica, odma hitno mora se otvoriti nova tema. Nema potrebe za "sikirancijom" iskazanom sa tvoje strane po ovome pitanju, jer će ta tema biti otvorena, napravljena onda kada mi to uradimo, jer će to tada biti po našem mišljenu odgovarajući trenutak. Zamolio bi te da se ne mješaš u posao tima, valjda smo mi tu i posao nam je upravo taj da mi to vodimo računa i rješavamo. Hvala na razumijevanju. Lijep pozdrav ! 

saledoboj
Putnik
*

« Reply #294 on: March 03, 2013, 21:59:59 »

Danas

deni kasno sam te skonto, da mi je musatafa javio da ces bit zasjeo bi dole kod sofera Cheesy
« Last Edit: March 04, 2013, 11:54:48 by Amar » Logged

Neka vladajuće klase drhte pred komunističkom revolucijom. U njoj proleteri nemaju što da izgube osim svojih okova. A dobit će čitav svijet.

Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #295 on: March 06, 2013, 19:50:12 »

Bugojno ---> Bregenz

Goražde ---> Zurich

Videni oko 15.45 na A3 u smjeru Zagreba, medutim zbog tmurnog vremena, slike nisu uspjele
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #296 on: March 10, 2013, 13:37:16 »

Drugi put viđam sivu setru 431DT kod Kantica, moguca prinova ili opet iznajmljena od setre ?

Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #297 on: March 10, 2013, 13:39:28 »

Ma nevjerujem da bi on kupovo sivu Setru, kad mu je sve bijelo, to je opet neko zamjensko vozilo.

Neoplan VIP Class
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #298 on: March 10, 2013, 13:44:49 »

Dobio sam info da je prinova, sačekat cemo još malo dok ne dođe slika.

Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #299 on: March 10, 2013, 13:58:46 »

Vidio sam je u njihovoj bazi...takođe nevjerujem da je prinova, s obzirom da nema standardnu šemu.

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 58   Go Up
  Print  

Jump to: