bhbus.ba
November 16, 2024, 15:42:08 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 58   Go Down
  Print  
Author Topic: Kantić - Razno/Diskusije (2)  (Read 133296 times)
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #195 on: December 22, 2012, 23:41:35 »

@Eltadei , bilo bi dobro da malo smiriš svoje živce, ko je jeftiniji ko je skuplji nas ne zanima na forumu, neka djeca izaberu koga hoće i neka se voze s kim hoće, tebi ako je krivo što Kantić vozi sa 431DT djecu i Neoplanima i Setrama 417HDH , sjedi druze , digni kredit , kupi par Setri i ti vozaj , bas me zanima za koliko para bi ih ti vozio ?..lijep pozdrav i skrenite sa teme .

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #196 on: December 22, 2012, 23:50:13 »

e haj da vidim ko će prvi spomenut cijenu karte ili napisati komentar što 431 DT radi na đacima i slično?

Totalni BAN bez upozorenja na 7 dana!

Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #197 on: December 23, 2012, 12:58:27 »

Nove setre pocele da voze, upravo sam jednu vidio kako se vraća iz EU , pa eto momci bacimo se u lov Wink .

coleman
Kondukter
**

« Reply #198 on: December 23, 2012, 12:59:42 »

@altadei,kolega,a sta je sa inflacijom,normalno je da poskupljuju i karte kad sve poskupljuje. A Kantic je najeftiniji kod prevoza ucenika. To ce ti svaki ucenik potvrditi a i lako je provjerljivo,cini mi se.

Kakve veze ima povećanje agregatne razine cijena u odnosu na vrijednost novca sa ovim mojim komentarom? Jesi li ti svjestan sta pises...

Druga stvar, ja sam samo rekao u tom dijelu "Kantic jeftiniji od Abusa", nisam ulazio u stanje autobusa odnosno voznog parka...Procitajte malo sta sam napisao i shvatite...Rekao sam samo da nije istina to sto kaze da je jeftiniji. Kantic je glavni na opcini Tesanj, uredu tako je, Kantica svi hvale, jer on ima autobuse koje slabo ko ima...Slazem se, čovo je glavni, zna raditi svoj posao, i ja bih kad se moram voziti autobusima, vozio sa ovakvim kao što su kod njega...samo sam rekao da nije istina da su mu karte jeftinije nego kod Abusa. Moze se prije reci da su iste cijene tj. =, nego da su jeftinije. Budimo realni i objektivni...Svi ovdje nesto uzdizu Kantica, čovjek je vec dovoljno u nebesima, ne moze mu niko nista, najjaci je na regiji, ali pricajmo ono sto je istina, a ne ono sto je netacno...Kada je direktor Abus line-a kupio od Tese Setru s 228 dt, svi ste govorili kako oni nisu normalni, gdje ce sa tim voziti djake, to se ne radi tako, a joMu sada poslao S 431 DT da vozi djake i onda svi pisete covjek je spreman na sve pa makar i da salje s 431 dt...znaci vlasnik abusa nije bio normalan kada je za djake uzeo od tese 228 dt, a mujo je normalan kada je poslao 431 dt...za mene su oni svi normalni, da se razumijemo, jer su gazde, imaju novca, a mi svi od toga nemamo nikakve koristi...samo ako za jedan potez kantica kazete svaka cast, vidi se profesionalnost, a za isti potez kod drugih firmi kazete ovi nisu normalni zapitajte se onda malo, da li ste vi objektivni...i po svemu sudeci ovaj forum bi se trebao zvati KANTICbus.net/forum, ne BHBus, jer o Kanticu je sve najbolje, niko ne vidi nista lose...U mene rodica putovala sa njima do Svedske, sjedila na drugom sjedistu, a vozaci dobacuju jedan drugom "Imamo ih Boga mi dosta koje bi se mogle poje*ati, bil volio", upravo tim rijecima, zatim osoba iz Zenice koja se zalila da su vozaci za Njemacku takodjer vulgarni, pricaju ono sto je neprijatno cuti...i onda govorimo o nekoj profesionalnosti? Ma dajte molim vas, mozete mi svi sasovati sve po redu, ali ne mozete mi reci da nije istina da su karte jeftinije nego u Abusu...

A ti kolega sto spominjes inflaciju, prvo dobro promotri sta znaci pojam inflacija, deflacija, recesija i stagnacija...prije nego sto li mene upitas sta je inflacija?

Lijep pozdrav svima...

Mozes ga voliti ili ne, sigurno imaju i nekih propusta,  ali objektivno govoreci po kvalitetu voznog parka takvog prevoznika nema u ex YU, a i na zapadu bi bio za postovanje
Setra Top Class
Kondukter
**

« Reply #199 on: December 23, 2012, 16:41:28 »

Kantić je zbog velikih guzvi iznajmio jednu GT-HD Setru,mislim da je rijec o 416 GT- HD.
Takodjer u garazi je jedan novi kombi,mislim da je renualt master,vjerovatno prinova.
I da,danas 416 GT-HD Od kantica imala svoju voznju,ja je sreu u doboju Cheesy
Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #200 on: December 23, 2012, 18:13:06 »

Je li ta setra mimo onih 4 posljednje sto su stigle?

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
Setra Top Class
Kondukter
**

« Reply #201 on: December 23, 2012, 18:42:27 »

Jedna od ove 4 zadnje sto su stigle je imala voznju danas,416 gt hd,a isto je jednu iznajmio u njemackoj 416 gt hd
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #202 on: December 28, 2012, 02:24:30 »

Evo kopirao sam ovo sa njihove fb stranice.

Poštovani korisnici naših usluga obavještavamo Vas da su naši polasci na međunarodnoj autobuskoj liniji iz BiH za Švedsku, te također i polasci iz Švedske za BiH, od 01.01.2013. godine do daljnjega odgođeni, neće saobraćati. Za sve ostale informacije i eventualna pitanja, molimo Vas da nas kontaktirate telefonski, kontakt biro Tešanj: +387(0)32/663-688, +387(0)32/663-555.

BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
MAN TGA
Pješak
*

« Reply #203 on: December 28, 2012, 10:03:41 »

Znali se sta je razlog ?   a i daleko je svedska .
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #204 on: December 28, 2012, 10:48:53 »

Ma daleko, a mislim da se sa Švedskom nije niko usrećio od naših prevoznika, osim Papaline.

Setra Top Class
Kondukter
**

« Reply #205 on: December 28, 2012, 16:14:17 »

ZH-168502-Bus KANTIĆ GmbH  8952 Schlieren

Jest duga nešto ova 417HDH Cheesy

Znači prva slika preejaaka.
Semire svaka cast na slikama fkt Cheesy
Semir
Voditelj Voznog Parka

« Reply #206 on: December 28, 2012, 17:52:47 »

Hvala a bgm od novih Setri ništa u Tuzli

mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #207 on: December 28, 2012, 18:50:38 »

Ma daleko, a mislim da se sa Švedskom nije niko usrećio od naših prevoznika, osim Papaline.

Koliko znam, a i vidao sam, i Bundavica je dosta uspjesna s svojom linijom Tuzla-Zupanja-Uppsala
Semir
Voditelj Voznog Parka

« Reply #208 on: December 28, 2012, 19:02:16 »

bgm za Bundavicu si upravu jer prošli vikend je došla iz Švedske Setra puna i pun Touliner

Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #209 on: December 30, 2012, 13:22:44 »

Na kojoj je liniji vozila ?

Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 58   Go Up
  Print  

Jump to: