Setra Top Class
Kondukter

|
 |
« Reply #510 on: December 11, 2013, 20:01:26 » |
|
Manas, jel ovo izašao OMSI 2, ima neki free download link  ?
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
 |
« Reply #511 on: December 11, 2013, 20:02:01 » |
|
jeste izasao je u 16h al nema jos DL 
|
|
|
|
|
|
|
|
Setra Top Class
Kondukter

|
 |
« Reply #513 on: December 12, 2013, 18:07:12 » |
|
Odakle ti dvojka, hocemo i miiii
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
 |
« Reply #514 on: December 12, 2013, 18:11:50 » |
|
kupite je
|
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
 |
« Reply #516 on: December 12, 2013, 20:26:23 » |
|
Očekivao puno više, i ja sam skinuo ali optimizacija je nula bodova... grafika nula bodova, ajde makar se udostojite ako ne možete optimizirat da "napucate" grafiku.
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
 |
« Reply #517 on: December 12, 2013, 20:58:03 » |
|
po meni optimizacija je prvo sto su trebali da urade... grafika tu i tamo je prihvatljiva iako moze biti bolja... dzaba dobra grafika kad on steka na Grundorfu -.-'
|
|
|
|
|
|
|
EM4
Pješak
|
 |
« Reply #518 on: December 12, 2013, 21:39:19 » |
|
I ja sam isto razočaran.....očekivao sam barem minimalno bolju optimizaciju nego u prvom djelu u kojem mi je bilo 25-30 fps jer nisam ni očekivao neki veći pomak,kad ono u ovom mi je fps značajno lošiji i čak mi zna zaštekat.Neznam možda je do ovog lošeg kineskog cracka kojeg sam skinuo preko torrenta,a svejedno ovo je katastrofa!imam procesor intel core i3,grafičku amd 7770 hd i 4 gb rama s ovom konfiguracijom igram Far cry 3 i assassins creed 4 black flag na high i ultra sa fps iznad 30 bez ikakvog štekanja btw još mislio kupit igru preko steam-a ali sva sreća pa ne podržavaju maestro karticu.
|
|
|
|
|
|
|
Setra Top Class
Kondukter

|
 |
« Reply #519 on: December 12, 2013, 22:54:15 » |
|
Da ne citiram zadnji post, izdvojio sam iz prethodnog texta: ".Neznam možda je do ovog lošeg kineskog cracka kojeg sam skinuo preko torrenta" To bi moglo biti 
|
|
« Last Edit: December 12, 2013, 22:56:52 by Setra Top Class »
|
|
|
|
|
Manas
|
 |
« Reply #520 on: December 12, 2013, 23:19:24 » |
|
mislim da nije do toga... treba sacekati zakrpu/patch koji bi trebao ukloniti bugove i naravno optimizirati malo bolje
|
|
|
|
|
|
|
EM4
Pješak
|
 |
« Reply #521 on: December 13, 2013, 01:23:39 » |
|
Taj torrent je loš ja sam morao isključit antivirus jer mi javlja da ima ni manje ni više nego trojana,drukčije nikako nisam mogao pokrenut igru,također glavni meni je loš nevidi se ni start ni options,u opcijama sam smanjivao postavke a razlike između najlošije i najbolje uopće nema meni jednako loše radi,još sam negdje pročitao da će radit bolje na dual-core procesorima od prethodnog omsija a ono.....ma bolje da šutim ovo je jadno.Ja sam izbrisao ovaj omsi 2,čekam neki bolji crack,ako ga uopće bude neke razlike od ovog .
|
|
|
|
|
|
|
DjordjeC63
Pješak
|
 |
« Reply #522 on: December 13, 2013, 01:55:20 » |
|
Ma to je vjerovatno do kreka, mnogo igrica zeza zbog loseg cracka.
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
 |
« Reply #523 on: December 13, 2013, 16:19:48 » |
|
I ja mislim da bi moglo biti do cracka. Previše je bagova.
Što se tiče fps-a slabiji je, ne mogu normalno ni da se spustim niz ono brdo od Bauernhofa a da bus ne skače, i onda zaledi. Doduše meni je kompjuter daleko ispod navedenih minimalnih zahtjeva i keca i dvojke, ali mi je na kecu Grundorf i malmo normalno radio na minimalnim podešavanjima.
Malo sam ih testirao po praznoj mapi. Ako se odabere vrlo loše održavanje dolazi do čestih problema sa strujom, dok sa motorom i mjenjačem nisam imao kvarova.
- Kvar struje generalno - Kvar glavnih farova - Kvar lijevog žmigavca + brzo žmiganje desnog.
Dvospratni imaju dodatke u vidu ručnog otvaranja vrata. Kod SD200 se to radi nasilno kao kod naših čeških tramvaja, dok kod SD202 ima ventil.
Sviđa mi se ona opcija za volan pomoću koje se može preciznije voziti na većim brzinma.
Grafika OK, bolje svakako nisam ni očekivao, a s obzirom na mašinu nisam ni priželjkivao. Uzimam u obzir i to što druge igrice rade čitavi timovi a ovu dva čovjeka. Sve bi bilo super samo smetaju bagovi i ubi loša optimizacija.
|
|
« Last Edit: December 13, 2013, 16:23:28 by Troler »
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
|
|