AM_Sarajevo
Pješak
|
|
« Reply #90 on: November 09, 2013, 00:00:36 » |
|
Upravo tako, a nesto cemo raditi, mislim da ce biti kao veliki autobus neka sema, da nam se slazu dva busa
|
|
|
|
|
|
|
AM_Sarajevo
Pješak
|
|
« Reply #91 on: December 01, 2013, 22:00:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #92 on: December 03, 2013, 18:57:08 » |
|
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #94 on: December 20, 2013, 22:53:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #95 on: December 23, 2013, 22:35:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
fakebus
Putnik
Gras
|
|
« Reply #96 on: December 24, 2013, 00:16:14 » |
|
Ljudi baš vole i rade svoj posao sa <3 svaka im čast biće nešto od njih želim im puno sreće samo naprijed
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #97 on: December 25, 2013, 10:47:24 » |
|
Tako je , i zelim da napomenem da kad smo se vracali iz Beograda, magla je kod Sabca bila tako gusta da se nije vidjelo vozit, a vozac je to perfektno odradio, morao je baterijom svjetlit da bi vidio liniju, al je odlicno odradio posao i svaka mu cast
|
|
|
|
|
|
|
DAMY TOURS
Pješak
|
|
« Reply #98 on: January 18, 2014, 15:25:49 » |
|
lijepo ste sredili vozni park,jos ako ste uspjeli rijesiti kod skanije sto prokisnjava extra,mi nikad nismo uspjeli zato smo je i prodali...
|
|
|
|
|
|
|
fakebus
Putnik
Gras
|
|
« Reply #99 on: January 18, 2014, 17:06:55 » |
|
a to je ralog vaše prodaje? pa vidjeo sam da je promijenila meni se cini 2 vlasnika u krajini pa stigla opet u sarajevo bus je izgela super miran i nije bucan a kakav je za voziti ne znam
|
|
|
|
|
|
|
AM_Sarajevo
Pješak
|
|
« Reply #100 on: January 19, 2014, 01:01:20 » |
|
Vi iz DAMY-a ste ga nazalost prodali u Cazin zbog kvara, pa je u Cazinu preprodana da bi na kraju nama uvaljena bila, ali da nam je receno, mi bi odma rijesavali kvar, a ne bi imali obraza uvaljivati tako autobus sa kvarom od cca 7-8 hiljada KM, uglavnom rijesili smo sve probleme i hvala Bogu sada je sve uredu. Eto kad ste pitali vec, neka se i zna, da je Bogdom samo krov bio upitanju!
|
|
|
|
|
|
|
HARE TOURS
Putnik
|
|
« Reply #101 on: January 19, 2014, 02:43:27 » |
|
A usta ste vi gledali kad ste kupovali autobus??? Kako vam je neko mogao uvaliti bus,povedes mehanicare sa sobom kad kupujes vozilo i ljidi ti kazu odmah sta mu fali. Ili nazoves firmu u kojem je bilo to vozilo nekad.i pitas sta mu je mana.
|
|
|
|
|
|
|
DAMY TOURS
Pješak
|
|
« Reply #102 on: January 19, 2014, 18:41:12 » |
|
svaka cast pa ste rijesili pa dobro ako je autobus dobar to i nisu neke pare...mi nismo znali rijesiti ali eto vi jeste...a mi smo trazili i malo mladje vozilo
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #103 on: January 19, 2014, 19:04:28 » |
|
Prokisnjavanje autobusa je veliki problem, nedavno je u Mostaru jedan neobody "prpkap'o" pa mehaničari su imali toliko problema.. Neke su kompesore gurali u njega gledali kud izbija zrak.. pa na kraju su cijeli krov sa necim mazali.. na kraju se uspostavilo od mjesta gdje je prokisnjavalo do mjesta gdje je kapalo je 2 metra razlike.. I rupica je toliko bila velika, da igla nije mogla proci kroz nju.. Ali kap po kap i eto problema..
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Ado
Putnik
|
|
« Reply #104 on: January 19, 2014, 23:44:02 » |
|
Neoplani inace imaju s tim problema....Iz iskustva znam da mnogo neugodnosti pretrpi sam sofer kao i firma zbog toga....Proveo sam dosta dana na krovu naseg Citylinera...rijesili smo...najveci problem je na lajsnama iznad prozora i pozadi na kupoli gdje su smjesteni hladnjaci od klime i ventilatori..odvodi se začepe i umjesto da vani,voda ide unutar autobusa i "kapa" na sijalice i ventilaciju iznad putnika... Izvinjavam se za off topic...
|
|
|
|
Neoplan Cityliner
|
|
|
|