Setra 417 HDH
|
|
« Reply #45 on: May 14, 2013, 23:21:28 » |
|
Mislim da ne bih onda trebao biti problem u sijalicama, nego u sjenilu ..
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #46 on: May 18, 2013, 22:45:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #47 on: June 04, 2013, 16:39:57 » |
|
By: Wigec
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #48 on: June 11, 2013, 21:19:50 » |
|
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #49 on: June 23, 2013, 11:23:25 » |
|
Imao sam priliku u srijedu da posjetim ovu firmu u Hadžićima u njihovoj poslovnici u svojstvu volontera novina "Novo vrijeme". Oduševio me je način na koji su nas dvije ljubazne i prijatne gospođe dočekale. Ponudile su nas slatkišima i sokom, i sa zadovoljstvom saslušale sve što smo imali reći. Svi su busevi bili tu ali ih nisam slikao. Želim Vam sve najbolje u daljnjem radu, samo tako nastavite, ljubaznost i osmjeh na licu je nešto što ljudi znaju cijeniti. Svaka čast!
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
Ins
Putnik
|
|
« Reply #50 on: June 24, 2013, 20:33:16 » |
|
Organizatorima putovanja nudimo nagrade!!
Kontakt telefoni: 033/422-155 , 062/777-188
Vi javno "crno na bijelo" kazete da dajete mito? E svasta...
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #51 on: June 24, 2013, 20:37:39 » |
|
hahhaahahah ti si puko ins, odrganizatorima putovanja nudimo nagrade, pa normalno da svaki odrajdeni oposao treba da bude nagradjen , u ovoj situaciji bi bila neka "plata"
Inace u nedelju su moja dva drgua isla s njima na more, po mojoj preporuci, i hvale uslugu, stvarno svaka cast
|
|
|
|
|
|
|
Ins
Putnik
|
|
« Reply #52 on: June 24, 2013, 20:43:19 » |
|
Deni,
Jasno je da se ovdje misli na direktore škola, nastavnike koji organizuju ekskurzije, sefove KUD... a ne na 7 prijatelja koji su krenuli na more.
Dakle, nastavnik koji je "organizator putovanja" skolske ekskurzije u npr Neum moze od firme AM Sarajevo racunati na koverticu sa "nagradom".
Kaznjivo je i nudjenje i primanje te "nagrade".
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #53 on: June 24, 2013, 21:00:20 » |
|
Reko bi ja tebi svasta all ovo je forum, procitaj 20 puta ako treba sta gore pise, organizator putovanja mogu biti i ja , dodjem pojavim se sa idejom, predlozim, ako se prijavi dovoljan broj ljudi koji bi isli na to mjesto, naravno dobijem neku nagradu.....
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #54 on: June 24, 2013, 21:03:50 » |
|
Ins, poštujem tvoje pisanje, al si se u zadnje vrijeme počeo i ti gubit
|
|
|
|
|
|
|
AM_Sarajevo
Pješak
|
|
« Reply #55 on: June 24, 2013, 23:15:59 » |
|
Reko bi ja tebi svasta all ovo je forum, procitaj 20 puta ako treba sta gore pise, organizator putovanja mogu biti i ja , dodjem pojavim se sa idejom, predlozim, ako se prijavi dovoljan broj ljudi koji bi isli na to mjesto, naravno dobijem neku nagradu.....
Hvala Vam sto ste lijepo objasnili ovog gospodinu o cemu se radi, jer mi smo ozbiljna firma i trudimo se cak pomoci da neko i zaradi nesto, dakle kao sto Dani kaze, usput cak moze i on da organizuje putovanje, a mi cemo ga casno i posteno nagraditi, imamo pravo na to. Ja se zahvaljujem Kassbohrer na lijepom komentaru, a posebno je to lijepo cuti kada neko drugi prica za tebe, tj. ovom slucaju za firmu. Mi cemo se truditi i trudimo se uvijek da budemo za klijente i stranke veseli i raspolozeni, od direktora, osoblja firme pa do vozaca. Dani hvala takodje na preporuci i zadovoljstvo nam je cuti lijepe utiske koje su momci prenjeli Vama, a to nam je bio i cilj, jer lijepa rijec otvara vrata svugdje. Lijep pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #56 on: June 26, 2013, 12:58:06 » |
|
Organizatorima putovanja nudimo nagrade!!
Kontakt telefoni: 033/422-155 , 062/777-188
Vi javno "crno na bijelo" kazete da dajete mito? E svasta... Izgleda da pojedincima koji preko svojih firmi vole guliti narod,pravo zasmeta kad se pojavi neko drugi pa im upropasti planove,pa izmišljaju mito...ah pa kako i neće,kad im je to poznato....
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
AM_Sarajevo
Pješak
|
|
« Reply #57 on: July 12, 2013, 19:31:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
mirza 2001
Putnik
Šoferska je tuga pregolema puče guma rezerve nemam
|
|
« Reply #58 on: July 13, 2013, 20:06:24 » |
|
Veliki pozdrav ovom vozaču, imao sam priliku da ga vozim do Sarajeva... Kad dodjem u Sarajevo ići ćemo na , a selam upućujem i gazdinoj kćerki znaju oni o kome se radi jer vidim iz firme ima neko na forumu....
|
|
|
|
"EUROTOURS-BIHAĆ" zauzmi svoje mjesto...i uživaj u pokretu
|
|
|
AM_Sarajevo
Pješak
|
|
« Reply #59 on: July 14, 2013, 01:20:21 » |
|
Hvala Mirza, ne koristi kcerka forum, ali cemo prenjeti pozdrave, takodje i ovome vozacu, pa navratite na kafu uvijek smo raspolozeni, posebno ovaj momak Sjecamo se naravno o cemu je rijec.. ja sam vas docekao u Sarajevu Takodje ovom prilikom da informisem forumase, da je prodat Mercedes Sprinter jer nam nije potreban, prvi je bio kupljen i nakon kupovine novijih Renault vozila, njega smo odlucili prodati, tako da se nadam da cemo Vas u skorijoj buducnosti aBd i obavjestiti kada kupimo novi bus, jer imamo u planu kupiti jedan od 30 ili 50 mjesta. Lp
|
|
|
|
|
|
|
|