|
The_Dubster
|
|
« Reply #61 on: March 27, 2011, 21:17:45 » |
|
autor: Adin_Zne
|
|
|
|
|
|
|
SlimShady
Vodič puta
I pjan i trijezan za volan sam vezan :)
|
|
« Reply #62 on: April 04, 2011, 21:05:45 » |
|
stigao u eme volvo ne znam tacno koji... za sada na njemu austrijske registracije dok ne srede probleme sa motorom boja kao u setre crvena
|
|
|
|
|
|
|
PU_BU
Putnik
|
|
« Reply #63 on: April 04, 2011, 21:14:55 » |
|
stigao u eme volvo ne znam tacno koji... za sada na njemu austrijske registracije dok ne srede probleme sa motorom boja kao u setre crvena
. . mislim da je ipak slovenska neka firma ostala u kvaru pa samo tu uklanjaju kvarove nista vise. .
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #64 on: April 07, 2011, 04:15:17 » |
|
Uvidom u vozni park sam vidio da nismo imali registarske tablice od ovog MB-a, i da kada ga je Mustafa davno u Doboju slikao imao je stare tablice, dok smo mi ganjali da ga ulovimo i slikamo i tablice da dobijemo, ovaj macan je već u tome vremenu dobio nove registarske oznake, tako da sam ga u Vozni park uveo pod novim tablicama i stavio sam ovu sliku od jučer kao slika za to vozilo prilikom pregleda VP-a ovoga prevoznika, jer je predhodna postavljena slika bila slika koju je Mustafa načinio u Doboju, ali je kombibus bio parkiran na parking prostoru Džungla bazena, koji su preko puta AS Doboj, te tako je Mustafa slikao taj kombibus ali i tom prilikom uslikao veliki dio ograde od parkinga, jer nije bio u mogućnosti drugačije slikati, jer je vozač tada parkirao ovog MB-a skroz uz ogradu, tako da je to jedini način bio ... Tako da sad imamo ovu kvalitetniju sliku pa sam nju i ubacio tamo u VP u prvome postu teme, dok sam mjenjao broj reg. oznaka usput sam i to promjenio ...
|
|
« Last Edit: April 07, 2011, 04:20:41 by amar »
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #65 on: April 07, 2011, 11:01:09 » |
|
Sliku na koju si mislio je napravio doBus, ja nažalost nisam imao priliku ni da vidim plavog MB-a
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #66 on: April 07, 2011, 11:09:42 » |
|
al su plavog neoplana zapustili,rzno izgleda bez prednje ratkape...
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #67 on: April 08, 2011, 21:48:53 » |
|
Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #68 on: April 08, 2011, 23:23:04 » |
|
Doboj - Bugojno:
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #69 on: April 09, 2011, 03:48:42 » |
|
Mustafa da li si ti, ili možda neko od naših članova možda nekada vidjeli neko drugo vozilo sem ovih MB Mini buseva na ovoj liniji za Doboj, jer ja kada sam god sreo autobus od Eme-a na toj liniji bio je ovaj slikan od tebe jučer ili onaj drugi MB mini bus plave boje...
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #70 on: April 09, 2011, 09:35:01 » |
|
Mustafa da li si ti, ili možda neko od naših članova možda nekada vidjeli neko drugo vozilo sem ovih MB Mini buseva na ovoj liniji za Doboj, jer ja kada sam god sreo autobus od Eme-a na toj liniji bio je ovaj slikan od tebe jučer ili onaj drugi MB mini bus plave boje...
Ja sam samo viđao ovog crvenog, čak ni plavi se nije susretao samnom. Očigledno nema dovoljno putnika za veliki bus.
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #71 on: April 09, 2011, 09:48:44 » |
|
Nije istina da se plavi nije susretao sa tobom. Ti si prvi koji je slikao plavog MB-a u Doboju pokraj autobuske stanice, na parkingu od Džungle. To je ona slika kada je on parkiran uz ogradu, pa mu dio ograde zaklanja malo prednjeg dijela, hladnjak i tak to.
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|