MAN Lions coach
|
|
« Reply #660 on: January 11, 2013, 22:48:46 » |
|
Vlada KS je na vanrednoj sjednici donijela zaključak u vezi sa situacijom u GRAS-u. Vlada je naložila "Skupštini, Nadzornom odboru i v.d. direktoru GRAS-a da:
-hitno, odmah uspostavi tramvajski, trolejbuski, autobuski i minibuski saobraćaj na čitavoj teritoriji Kantona Sarajevo i u tom smislu angažuju sve uposlenike GRAS-a koji su neophodni za javni prevoz, kao i da angažuje sva vozila koja se koriste u javnom gradskom prevozu -angažuju kompletnu službu obezbjeđenja u cilju zaštite komunalnih objekata i sredstava od eventualnog devastiranja uz punu saradnju s pripadnicima MUP-a KS -utvrde razloge nastanka nenajavljene i nezakonite obustave saobraćaja i protiv odgovornih lica pokrenu odgovarajuće materijalne, krivične i disciplinske mjere".
U obrazloženju zaključka također stoji i da je "obustava saobraćaja u formi štrajka nelegalna i nezakonita". Svi koji su poslušali,bezveze će sebi probleme natovariti na kosti,stečaj prijeti kako god okreneš.
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #661 on: January 11, 2013, 23:00:05 » |
|
Azrice da ti nisi malo "cugnula" sa ovim Hasanovcima? Troler ja bih mnogo volio da sam u krivu bio i da se moja pretpostavka nije obistinila. Na žalost ja Hasana poznajem veoma dobro i privatno i kao direktora i to je posljednja osoba koja treba da bude direktor bez obzira koliko loš bio Adis Šehić. Ma ovo je sve otislo u p.m. privodi se Boškailo a zaobilazi se istraga protiv Bime i "bimica" kao i protiv korumpirane ministrice i kleptomanke Ljilje Sakic....uzassssss
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #662 on: January 11, 2013, 23:03:38 » |
|
Evo Sudo na Dnevniku - uživo! hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #663 on: January 11, 2013, 23:07:38 » |
|
Otvoriće se nova firma hahahaha, CentroGRAS.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #664 on: January 11, 2013, 23:07:59 » |
|
Na Dnevniku radnici kazu da ovo ide u stvaranje novog preduzeca pod nazivom ''Centrogras''
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #665 on: January 11, 2013, 23:08:47 » |
|
Azrice da ti nisi malo "cugnula" sa ovim Hasanovcima? Troler ja bih mnogo volio da sam u krivu bio i da se moja pretpostavka nije obistinila. Na žalost ja Hasana poznajem veoma dobro i privatno i kao direktora i to je posljednja osoba koja treba da bude direktor bez obzira koliko loš bio Adis Šehić. Ma ovo je sve otislo u p.m. privodi se Boškailo a zaobilazi se istraga protiv Bime i "bimica" kao i protiv korumpirane ministrice i kleptomanke Ljilje Sakic....uzassssss Nisam popila.Ja sam kući bila prije 17h.Alkohol jako loše podnosim. Eto postoji mogućnost da Hasan zovne obučene vozače (koji nisu u radnom odnosu da voze tramvaje). Zadnje osobe koje trebaju da kukaju su bizon Džuvo,ili Porčina žena koja trpala pare u grudnjak i pitala se ko će biti primljen... Što se tiče Šačira,jbg čovjek je "kofer otvorio".Kad ga je Ado ganjao da po bankomatima da skida pare sa kartica.... Ma ovaj forum će se pravo proslaviti.LIVE. Moramo Amara pitati da uvedemo TV i sl. Definitivno ovo će biti jedan od najjačih štrajkova ikada u ovoj firmi od 2006.
|
|
« Last Edit: January 11, 2013, 23:11:57 by MAN Lions coach »
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #666 on: January 11, 2013, 23:11:36 » |
|
Evo Suad Sahinovic -Hasanova pristalica,gostuje na FTV Dnevniku
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #668 on: January 11, 2013, 23:13:36 » |
|
CentroGras je najjači biser danas A Sudo se uhvatio priče da je Bašić već direktor i to ti je
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #669 on: January 11, 2013, 23:30:35 » |
|
Evo prođe Zilićev 322 kojeg mu je Hasan dao da ga samo on vozi i niko više
|
|
« Last Edit: January 11, 2013, 23:32:37 by Troler »
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #671 on: January 11, 2013, 23:33:04 » |
|
Evo Sudo na Dnevniku - uživo! hahahaha
lik je "pojava" u svakom smislu riječi. Baška što je "kabastih" dimenzija baška što liči na Hasana Staljina i stasom, glasom, opredjeljenjem ali i navikama Evo prođe Zilićev 322 kojeg mu je Hasan dao da ga samo on vozi i niko više
ma dobar je Hasan ...pitaj Azre....
|
|
« Last Edit: January 11, 2013, 23:38:21 by The_Dubster »
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #673 on: January 11, 2013, 23:42:01 » |
|
ma dobar je Hasan ...pitaj Azre....
I ja sam nekad 2009-2010 mislio da je dobar, kad su došli Ikarbusi, kad su došli Hessovi, kad su mi na 31 radila 2 autobusa, a prije toga je samo jedan radio nekih godinu dana... Poslije čitajući po forumima, i slušajući vozače shvatih da je tiranin.
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
|
|