dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #450 on: May 03, 2011, 20:46:57 » |
|
ja se sutra nadam novom manu iz Zenice ujutro :-D
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #451 on: May 03, 2011, 22:20:14 » |
|
Ljudi ne bi me Cudilo da ubace Eurolinera na neku Medjunarodnu , Recimo on komotno moze da Odradi Split , mada i dalje destinacije mogu doci u obzir
Pa, Troosovinac je već bio u Beču. I ja mislim da mogu oni komotno odradit Zagreb, Split, Beograd itd.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #452 on: May 04, 2011, 14:45:22 » |
|
Jutros U 07:30 novi man Iz Zenice za Sarajevo ....... ja putovas s njim, extraaa bus, unutra sve mirise na novinuuuu.. :-D
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #453 on: May 04, 2011, 16:37:25 » |
|
Kakva su mu sjedista da li je udoban? Razmak izmedju siceva, mozes li nam o tome nesto reci?
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #454 on: May 04, 2011, 16:42:06 » |
|
nazalost baterija mi se ispraznila, bile bi slike.... sjedista su za moj ukus udobna, malo je usko ali dobro je... bus je extra. malo ima cudan zvuk, ali extra jeee.
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #455 on: May 04, 2011, 20:01:51 » |
|
Jesu i našli relacije na kojima će razrađivati nova auta ... Nova serija sjedišta jeste udobnija ali je razmak isti
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #456 on: May 04, 2011, 21:19:36 » |
|
ma bus je extra
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #457 on: May 04, 2011, 21:54:56 » |
|
gbr 320 za Bugojno Zar ne moze ovaj Neoplan skyliner da radi Internacinalne Destinacije ili ti Medjunarodni Saobracaj a ne samo za Bugojno
|
|
« Last Edit: May 17, 2011, 22:18:27 by The_Dubster »
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #458 on: May 04, 2011, 22:27:33 » |
|
Zar ne moze ovaj Neoplan skyliner da radi Internacinalne Destinacije ili ti Medjunarodni Saobracaj a ne samo za Bugojno
Bilo je već diskusije na temu Skylinera....staro je to i da izađe iz BiH a kamoli da ide u Evropu. On je svoje odradio što se toga tiče i sada vozari međugradske i vandredne po državi. Amar je bio svjedok pregrijavanja motora
|
|
|
|
|
|
|
Lyon
Putnik
|
|
« Reply #459 on: May 05, 2011, 12:04:50 » |
|
Zar ne moze ovaj Neoplan skyliner da radi Internacinalne Destinacije ili ti Medjunarodni Saobracaj a ne samo za Bugojno
Bilo je već diskusije na temu Skylinera....staro je to i da izađe iz BiH a kamoli da ide u Evropu. On je svoje odradio što se toga tiče i sada vozari međugradske i vandredne po državi. Amar je bio svjedok pregrijavanja motora Sto se tice ovog Skaylinera je los skroz, putovao sam s njim na utakmicu u Albaniju, trese lupa jednostavno raspada se, grijanje non stop radi, i na kraju kad sam vidio da na benzinskoj gura stap od metle da vidi kolko ima goriva sve mi je bilo jasno. . .
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #460 on: May 05, 2011, 12:10:56 » |
|
Bilo je već diskusije na temu Skylinera....staro je to i da izađe iz BiH a kamoli da ide u Evropu. On je svoje odradio što se toga tiče i sada vozari međugradske i vandredne po državi. Amar je bio svjedok pregrijavanja motora Sto se tice ovog Skaylinera je los skroz, putovao sam s njim na utakmicu u Albaniju, trese lupa jednostavno raspada se, grijanje non stop radi, i na kraju kad sam vidio da na benzinskoj gura stap od metle da vidi kolko ima goriva sve mi je bilo jasno. . . Hhahahahahha joj sto me nasmijaa majke mi..Covjece uljepsao si mi dan
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #461 on: May 05, 2011, 18:26:25 » |
|
Cuj gura stap od metle da vidi kolko ima nafte hahahahahhaha
|
|
|
|
|
|
|
NoName
Pješak
|
|
« Reply #462 on: May 05, 2011, 22:04:58 » |
|
I to ti je Centrotrans
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #463 on: May 06, 2011, 20:08:25 » |
|
ako primjetite, fale balončići i dio špure, i u razgovoru sa Adinom zaključili smo da ih možda sređuju jer idu na prodaju?
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #464 on: May 07, 2011, 09:15:39 » |
|