Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #135 on: September 27, 2011, 18:04:08 » |
|
Slažem se, vidite da je Turska vele sila... Nemal jači od EU Kad su dobili pravo za pregovore za pristup EU, ali oni ne rade po tome pitanju ništa, niti žele šta raditi
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #136 on: September 27, 2011, 18:14:55 » |
|
Potpuno potpisujem post kolege transformers, ja sam siguran da su ovi higeri bolji sto su radjeni u turskoj nego oni u kini
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #137 on: September 27, 2011, 19:43:43 » |
|
KM, ne EUR Ne znam koji je kurs ali ok.. Iskreno ja da sam prevoznik Temsu Tourmalin u životu ne bi uzimao, za međugrad može neki Intouro ili tako nešto..
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #138 on: September 27, 2011, 19:45:13 » |
|
KM, ne EUR Ne znam koji je kurs ali ok.. Iskreno ja da sam prevoznik Temsu Tourmalin u životu ne bi uzimao, za međugrad može neki Intouro ili tako nešto.. ma ti bi sigurno uzeo NIBUSa hhahhahah šala mala
|
|
|
|
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #139 on: September 27, 2011, 19:53:22 » |
|
KM, ne EUR Ne znam koji je kurs ali ok.. Iskreno ja da sam prevoznik Temsu Tourmalin u životu ne bi uzimao, za međugrad može neki Intouro ili tako nešto.. ma ti bi sigurno uzeo NIBUSa hhahhahah šala mala Što da ne pre Nibus 400.41 nego Temsu.. Mada taj Nibus je mnogo dobar i za međunarodne ture, često radi liniju Skoplje - Subotica kad nema gužve mada to je retko jer je i troosovinac pun ko oko..
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #140 on: September 27, 2011, 20:27:02 » |
|
KM, ne EUR Ne znam koji je kurs ali ok.. Iskreno ja da sam prevoznik Temsu Tourmalin u životu ne bi uzimao, za međugrad može neki Intouro ili tako nešto.. ma ti bi sigurno uzeo NIBUSa hhahhahah šala mala Što da ne pre Nibus 400.41 nego Temsu.. Mada taj Nibus je mnogo dobar i za međunarodne ture, često radi liniju Skoplje - Subotica kad nema gužve mada to je retko jer je i troosovinac pun ko oko.. Buraz nisu to isti rangovi. Između Temse Diamond i NIbusa ja bih ovo prvo hhahaha
|
|
« Last Edit: September 27, 2011, 22:55:39 by Mustafa YJM »
|
|
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #141 on: September 27, 2011, 20:31:22 » |
|
KM, ne EUR Ne znam koji je kurs ali ok.. Iskreno ja da sam prevoznik Temsu Tourmalin u životu ne bi uzimao, za međugrad može neki Intouro ili tako nešto.. ma ti bi sigurno uzeo NIBUSa hhahhahah šala mala Što da ne pre Nibus 400.41 nego Temsu.. Mada taj Nibus je mnogo dobar i za međunarodne ture, često radi liniju Skoplje - Subotica kad nema gužve mada to je retko jer je i troosovinac pun ko oko.. jebi ga buraz nisu to isti rangovi. Između Temse Diamond i NIbusa ja bih ovo prvo hhahaha Diamond mi je ali blago rečeno gadan bus.. Nibus nema u kom nisam bio pa su mi svi ok.. nekako skromniji i više cenim domaći proizvod nego turski ili npr. kineski..
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #142 on: September 27, 2011, 22:34:17 » |
|
Nisam ni Admin ni moderator, ali odoste vi predaleko sa ovom temom, ipak ovdje se radi o prinovama u firmama, a ne o raspravi koji je bolji bus
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Nenad_KM
Kondukter
|
|
« Reply #143 on: September 27, 2011, 23:19:36 » |
|
Nisam ni Admin ni moderator, ali odoste vi predaleko sa ovom temom, ipak ovdje se radi o prinovama u firmama, a ne o raspravi koji je bolji bus No problemo.. Pa znas kako kad uzimas bus moras i da gledas malo i koji bus uzimas pre svega na mehaniku busa koja je presudna...
|
|
|
|
Nibus 400.22 GB 523
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #144 on: September 28, 2011, 07:34:23 » |
|
KM, ne EUR Ne znam koji je kurs ali ok.. Iskreno ja da sam prevoznik Temsu Tourmalin u životu ne bi uzimao, za međugrad može neki Intouro ili tako nešto.. ma ti bi sigurno uzeo NIBUSa hhahhahah šala mala Što da ne pre Nibus 400.41 nego Temsu.. Mada taj Nibus je mnogo dobar i za međunarodne ture, često radi liniju Skoplje - Subotica kad nema gužve mada to je retko jer je i troosovinac pun ko oko.. jebi ga buraz nisu to isti rangovi. Između Temse Diamond i NIbusa ja bih ovo prvo hhahaha Diamond mi je ali blago rečeno gadan bus.. Nibus nema u kom nisam bio pa su mi svi ok.. nekako skromniji i više cenim domaći proizvod nego turski ili npr. kineski.. diamond je ekstra bus bez obzira koliko tebi gadno izgledao. Pokupio je neke konture Starlinera ( s razlogom jer bolje upuceni znaju o cemu se radi) a ja više cijenim kvalitet ...
|
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #146 on: October 25, 2011, 13:27:07 » |
|
Prinove : 1 Ćićko - Setra S 415HD 2.Francuzević - Neoplan Cityliner N1116/3 3.PU-MA Tours - Setra S 417HDH
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #147 on: October 25, 2011, 17:33:09 » |
|
već stigla u Ćićko?
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #148 on: October 25, 2011, 22:00:35 » |
|
Jel to prva u BiH?
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #149 on: October 25, 2011, 22:02:52 » |
|
paaa, i nije...
|
|
|