bhbus.ba
November 23, 2024, 07:34:02 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 74   Go Down
  Print  
Author Topic: Servistrans, Donji Vakuf  (Read 301701 times)
mirza
Vodič puta

« Reply #705 on: April 04, 2013, 23:09:47 »

Fakat iznenađenje da je TAM na liniji za Sarajevo. Vjerovatno da su bile neke vanredne vožnje. Mada su mogli poslat i onog drugog TAMa, ali valjda Šaban zna najbolje.

TOVARNA  AVTOMOBILOV  IN MOTORJEV
Setra Top Class
Kondukter
**

« Reply #706 on: April 07, 2013, 19:51:12 »

Jučer u Mostaru

« Last Edit: April 07, 2013, 19:54:45 by Setra Top Class » Logged
jozip
Putnik
*

« Reply #707 on: April 07, 2013, 19:53:21 »

je ovaj higer gadan kad ides za austriju snjim

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
***** putujte sa najudobnijim autobusom......
Široki Brijeg-Innsbruck
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #708 on: April 07, 2013, 20:07:10 »

Šteta za drugu sliku ... al et..

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #709 on: April 07, 2013, 20:18:13 »

Jučer su oba bila u Mostaru vozili bugojance,a vide se i u drugim temama na mojim slikama,a malo su onda išli do Bune. A sada pitanje za jozipa,zašto ovaj Higer ne valja kada ideš iza njega za Austriju,pa izgleda da po tebi ne valja ni jedno Servisovo vozilo,nedavno pišeš čadi iz MANa sad ne valkja Higer da i on slučajno ne čadi? Ja sam ga jučer slušao,bus lijepo zvuči jedino ta unutrašnjost sad što to Kinezi prave a nisu Njemci to je nešto drugo.

jozip
Putnik
*

« Reply #710 on: April 07, 2013, 21:56:41 »

da nisi ti cehajicu malo ljubomoran na moje  kritike a sad cu ti ja rec sto je gadan moja je stara sad putovala za praznike iz linza,  ona dva dana   nije dosla do sebe kako je neudoban i tvrd za dalje puteve bolan cehajicu u setri koje je najudobnije vozilo ti nekad dosadi nemozes se namjestit a zamisli onda kako je u higeru koje je tijesan jako neudoban i koje uopce nema skoro nikakve izolacije izmedu karoserije i motora bruji nemozes ostat   a i ovo moram napisat iako ja  nisam imao problema sa tim vozaci se ponasaju prema putnicima kao da su cuvali ovce zajedno na njivama i reci mi jel to normalno ti moras prema kupcu ili prema putniku dajem primjer moras bit ljubazan da bi ti dosao drugi put zato sto ces ga samo jednom zajeb... i neces vise toliko od mene.pozz

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
Široki Brijeg-Innsbruck
SlimShady
Vodič puta

I pjan i trijezan za volan sam vezan :)

« Reply #711 on: April 07, 2013, 22:00:47 »

Jučer su oba bila u Mostaru vozili bugojance,a vide se i u drugim temama na mojim slikama,a malo su onda išli do Bune. A sada pitanje za jozipa,zašto ovaj Higer ne valja kada ideš iza njega za Austriju,pa izgleda da po tebi ne valja ni jedno Servisovo vozilo,nedavno pišeš čadi iz MANa sad ne valkja Higer da i on slučajno ne čadi? Ja sam ga jučer slušao,bus lijepo zvuči jedino ta unutrašnjost sad što to Kinezi prave a nisu Njemci to je nešto drugo.
da ti cehajicu nisi ljubomoran na njegove kritike HAAHHAHAHAAH !! ??
p.s. jozipe ja sam cuo potpuno drugu pricu sto se tice servisa i voznje vani...uglavnom pozitivnu da ne pišem dalje...i ljubaznost na nivou stvarno !!
ako se ti prema nekome loše ponašaš nemožeš oćekivati da će ti neko lijepo vratiti...možeš možda od roditelja svojih ili braće sestara ali drug od "stranca" nekog NE !

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #712 on: April 07, 2013, 22:02:20 »

Evo ja se javljam dobrovoljno - platite mi put u Higeru, a onda u Setri na linji za Linz pa vam ja kažem pluseve i minuse kao nepristrasan Cheesy

jozip
Putnik
*

« Reply #713 on: April 07, 2013, 22:07:46 »

da ti cehajicu nisi ljubomoran na njegove kritike HAAHHAHAHAAH !! ??
p.s. jozipe ja sam cuo potpuno drugu pricu sto se tice servisa i voznje vani...uglavnom pozitivnu da ne pišem dalje...i ljubaznost na nivou stvarno !!
ako se ti prema nekome loše ponašaš nemožeš oćekivati da će ti neko lijepo vratiti...možeš možda od roditelja svojih ili braće sestara ali drug od "stranca" nekog NE !
ja neznam sta je smijesnoo da se smijes tolikoo!!! ja sam rekao sto sam imao rec a to je ja mislim dozvoljeno na forumu pohvale i kritike da se smiju iznosit ali sa PANORAMOM busom je 100 puta bolje i udobnije putovat ipak stvarno ja mislim da kinez nije za dalje puteve a vi mislite sta ocete!!

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
Široki Brijeg-Innsbruck
SlimShady
Vodič puta

I pjan i trijezan za volan sam vezan :)

« Reply #714 on: April 07, 2013, 22:21:38 »

Smiješno:ljubomoran na tvoje kritike drug,de malo razmisli prije nego izvališ nešto ok?
Da si nešto dobro rekao ili uslikao i slicno uglavnom DOBRA stvar a ne kritika,nemam nista protiv ni tvojih ni necijih drugih kritika,samo glupo se drug moj izražavaš...

jozip
Putnik
*

« Reply #715 on: April 07, 2013, 22:27:50 »

okk oprostite  glupo se izrazavam zato sto najbolje neznam nas jezik tako da mi nemoj zamjerit

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
Široki Brijeg-Innsbruck
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #716 on: April 07, 2013, 22:38:04 »

Jozipe ba sta lupas za izolaciju, to da je Higer bucan stoji, all sto je kinez izolaciju uradio, unutra se uopce ali uopce ne cuje toliko to brujanje u hucanje, iz iskustva govorim,jer zenicatransovi higeri otkidaju zvukom, a unutra se haman pa necuje, isto tako bissovi i gradski i oni prigradski...

BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #717 on: April 07, 2013, 22:39:37 »

Dani, nemožeš poredit gradski i turistički autobus. I bezveze se ovdje raspravljate na tu temu.

Neoplan VIP Class
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #718 on: April 07, 2013, 22:42:02 »

Reko sam vozio sam se i u Bissovim sto idu do Pule, Zagreba, u onom od Zeni Toursa isto, pa tako da kazem argumentovano, all hajd nije mjesto rasprave ovdje, ima tema higer

BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #719 on: April 07, 2013, 22:50:51 »

Nema tema Higer, ne još. Grin

Neoplan VIP Class
Pages: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 74   Go Up
  Print  

Jump to: